Další nedílná součást francouzské kuchyně je Tarte Tatin. Lahůdka, kterou
poznáte dle karamelu a jablek na otočeném korpusu, je dnes již nedílnou součástí gastronomického světa. Od jaké značky byste si tak měli pořídit formu na obrácený koláč, než od francouzské
Emile Henry?
O značce:
Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření. Jejich
ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář. Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848.
Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje. Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc
vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku.
Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává
Emile Henry.