Už jste viděli spoustu různých pomocníků na přípravu kávy, ale doteď vás jistě nenapadlo, že byste ji mohli servírovat i z karafy. Eva Solo totiž myslí jinak a převádí své znalosti kvalitního zpracování do oblastí, kde byste je nečekali. Jak to celé funguje?
Na karafu nasadíte neoprenový obal, díky kterému vydrží káva déle horká. Pak nasypte dovnitř mletou kávu, zalijte vodou a zamíchejte přiloženou lžící. Poté na karafu nasaďte filtrační trychtýřek, který při přelévání zachytí kávovou sedlinu. Dejte kávě 4 minuty, aby se plně rozvinula její chuť a aroma a pak ji můžete servírovat. Díky vyklápěcímu víčku nepadne jediná kapka vedle, takže se nemusíte bát případných kávových faux-pas. A nezapomeňte si k vaší kávové chvilce přizvat další společnost, protože součástí sady jsou i dvě sklenice se lžičkami.