Již 1,5 milionu uživatelů

Nábytek a bytové doplňky se slevou až 70 %

Vstupte a objevte tisíce nových kousků pro svůj domov se slevou až 70 %.

Přidejte se i vy k 1,5 milionu členů a získejte 100 Kč na první nákup.

  • Designové kousky, které nikde jinde nenajdete
  • Věrnostní odměny
  • Každý den slevy až 70 %
  • 90 dní na vrácení bez starostí
nebo
Vstoupit přes facebook

Hlídáme ho za vás!

Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete.

Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat.

Ok

Sledování zrušeno

Sledování produktu bylo zrušeno. Kdybyste si to rozmysleli, můžete sledování opět aktivovat.

Ok

Někdo byl rychlejší

Mrzí nás to, ale někdo vás předběhl a váš kousek už je zase vyprodaný. Znovu jsme hlídacího psa pro produkt zapnuli, aby byl příště váš! Pokud již o sledování nemáte zájem, můžete hlídacího psa zrušit.

Ok
Tento web používá cookies. Více informací o používaní souborů, jejich uplatnění a schválení lze nalézt zde
ok

Registrujte se a získejte okamžitý přístup k prémiovým funkcím

sluzebnicek@bonami.cz | 232 005 040

232 005 040

Ochrana osobních údajů

Bonami.cz a.s. se zavazuje chránit vaše soukromí a osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek.

Přístupem a užitím stránek bonami.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, které jsou v tomto prohlášení popsány.

Získávání informací

Většinu obsahu webu Bonami.cz můžete zobrazit až po registraci. Při registraci od vás můžeme požadovat osobní údaje jako jméno a příjmení, email nebo telefon. Tyto informace nám nemusíte sdělovat, bez nich vám ale nebudeme schopni poskytnout naše služby.

Využívání informací

Údaje získané od vás používáme pro dodání vámi objednaného zboží a pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí

Společnost Bonami.cz a.s. se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů a zamezit jejich neoprávěnému shromaždování nebo jinému zneužívání. Plně dodržujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

Už odcházíte? Stačí 10 vteřin a získáte spoustu výhod!

Vytvořte si zdarma účet na Bonami a ihned získáte 100 Kč na svůj nákup i přístup k dalším prémiovým funkcím.​

  • Hlídání nedostupných produktů
  • Ukládání oblíbených kousků na příště
  • Věrnostní odměny a kredity na nákup
  • VIP zákaznický servis
nebo
Vstoupit přes facebook