Už jste viděli spoustu různých pomocníků na přípravu studeného čaje, ale doteď vás jistě nenapadlo, že byste ji mohli servírovat i z karafy. Eva Solo totiž myslí jinak a převádí své znalosti kvalitního zpracování do oblastí, kde byste je nečekali. Jak to celé funguje?
Na karafu nasadíte silikonový prstenec, díky kterému předejte spáleným prstům. Pak nasypte dovnitř čajové lístky a zalijte horkou vodou. Dejte čaji pár minut, aby se plně rozvinula jeho chuť a aroma a pak vyjměte čajový filtr. Takto připravený čaj nechte vychladnout, dochuťte a podávejte. Díky vyklápěcímu víčku zase při přelévání do hrnků nepadne jediná kapka vedle, takže se nemusíte bát případných čajových faux-pas. Teď už zbývá jen kousek dezertu a vychutnání si vaší pauzy.