Ošatka na přípravu domácího chleba vám pomůže připravit dokonalé čerstvé domácí pečivo. Využijete ji na kynutí těsta (bochník 1,5 kg, potřeba 750 g mouky), uskladnění chleba, servírování pečiva i jako dekoraci.
Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku. Ošatky se nemáčí, pouze se nechají oschnout, případně je můžete vykartáčovat.
Ošatka na přípravu domácího chleba vám pomůže připravit dokonalé čerstvé domácí pečivo. Využijete ji na kynutí těsta (bochník 1,5 kg, potřeba 750 g mouky), uskladnění chleba, servírování pečiva i jako dekoraci.
Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku. Ošatky se nemáčí, pouze se nechají oschnout, případně je můžete vykartáčovat.
32x15 cmRatanová
Všechny informace o produktu
Hodnocení produktu
4.9Počet hodnocení (42)
537
45
30
20
10
Jak fungují recenze?
OOlja L.Chorvatsko, 17. 9. 2025
Opravdu to potřebuji, protože si peču sám chleba. Skvělý produkt.
Toto hodnocení bylo automaticky přeloženo.
AAnna S.Polsko, 2. 7. 2025
Velmi spokojen, doporučuji tento produkt všem
Toto hodnocení bylo automaticky přeloženo.
SSaša M.Chorvatsko, 15. 10. 2024
Praktická věc, která zlepšuje přípravu chleba
Toto hodnocení bylo automaticky přeloženo.
Lenka N.Česká republika, 5. 11. 2021
Na pečení chleba perfektní ošatka.
Maria Z.Slovensko, 26. 10. 2021
úžasný pomocník, chlebíček se krásně odtiskl všechny detaily zůstaly i po upečení, velikost akorát lehce se čistí
Toto hodnocení bylo automaticky přeloženo.
Hana V.Česká republika, 25. 5. 2021
Začala jsem si péct vlastní chleba a tento výrobek je super. Jediný můj problém je neskladnost, kam to zase dám :-)) Ale jinak to bohužel nejde.
Peter T.Slovensko, 19. 5. 2021
Celková spokojenost
Toto hodnocení bylo automaticky přeloženo.
Marcela M.Slovensko, 23. 3. 2021
Už se těším kdy vyzkouším
Toto hodnocení bylo automaticky přeloženo.
Ludmila P.Česká republika, 23. 2. 2021
Ošatka je kvalitní, už jsem s ní pracovala!
Eva D.Česká republika, 20. 2. 2021
Forma bude potřebovat nejdřív zbrousit kartáčem, všude z ní trčí vlákna a po přejetí prsty zanechává třísky. To v chlebu nechcete..