Santoku nůž Trino od značky FABINI je navržený v Česku a je vhodný pro krájení i sekání masa a zeleniny. Tradiční japonský tvar umožňuje krájení příjemným plynulým pohybem.
Čepel nože je vyrobena sendvičovou metodou San Mai z japonské třívrstvé oceli. Výsledkem je ostrý a pružný nůž, u něhož nehrozí prasknutí ani uštípnutí. Tvrdé jádro AUS8, zajišťující maximální a dlouhotrvající ostrost, doplňují měkčí pružné vnější vrstvy, které zabraňují poškození čepele. Ostří je broušeno oboustranně pod úhlem cca 13° a tvrdost oceli dosahuje 57-59 HRC.
Rukojeť má perfektní ergonomii a je vyrobena z termoplastického materiálu, který neklouže a zajišťuje maximální pevnost a odolnost.
SantokuZ nerezové oceliDélka čepele 17 cmRukojeť: POM
Všechny informace o produktu
Objevte celou nabídku řady Trino
Bude se hodit