Jak na filtrovanou kávu? S keramickým dripperem to jde velmi snadno. A jak se používá?
1. Užijte papírové kávové filtry velikost 3 / 4. Dripper s filtrem postavte na kávový šálek.
2. Do filtru nasypte jemně namletou kávu.
3. Přiveďte vodu do varu a nechte 3-4 minuty odstát.
Nalijte malé množství vody na filtr - pomalu, krouživým pohybem.
4. Po 15 vteřinách nalijte požadované množství vody - pohybem ve spirále, od vnější hrany ke středu. Pomalým litím bude výsledné káva silnější.
5. Po prolití vody filtrem sejměte dripper ze šálku, vyjměte filtr a dripper očistěte. HOTOVO!
Barista & Co je značka, která tvrdí, že pro využití si kávy nejsou ani tak zapotřebí velké znalosti a komplikované stroje. Stačí jen dobrá káva a pár šikovných doplňků. A právě ty Barista & Co tvoří.