Doporučení: Nejlepší je nože umýt pod mírně tekoucí horkou vodou a ihned poté je osušit. Můžete je však mýt i v myčce, pokud dodržíte následující:
- umístěte nože do samostatné přihrádky bez ostatních příborů;
- vyhněte se dlouhým mycím cyklům a teplotám nad 50 °C (122 °F);
- otevřete myčku, jakmile cyklus skončí;
- nenechávejte nože v myčce několik hodin po dokončení mycího cyklu;
- při vyjmutí z myčky nože důkladně osušte;
- do myčky současně nevkládejte běžné ocelové předměty, jako jsou například víčka od zavařovacích sklenic. Mohou v průběhu cyklu uvolňovat rez, která by se mohla usadit na nožích. Pokud se tak stane, skvrnky odstraníte běžným čističem na ocelové povrchy.
O značce:
Jeho dědeček byl znalec ve výrobě v příboru, jeho otec založil v roce 1920 továrnu na příbory a on sám teď pokračuje v rodinné tradici, která si zakládá na výrobě vysoce kvalitních příborů a nožů. Francouz Jean Dubost tak rozjel ve větším rodinnou firmu posazenou uprostřed skvostné francouzské krajiny, vybavil ji nejmodernějšími technologiemi, ale zároveň ponechal ruční zpracování tam, kde se podle nich stroje nevyrovnají lidskému řemeslu. Jean Dubost je ve Francii synonymem pro ostrost a stylové stolování, jaké tu doposavad chybělo.