











Jsme tu pro vás.
Popis produktu
Sbíhají se vám sliny? Pak vsaďte na formu od Emile Henry. Kvalitní nádobí je půl úspěchu. Barvy forem pak můžete snadno kombinovat a doplňovat například s formičkami ramequin nebo zanechat jednobarevnost. To už je jen na vás.
Díky ruční výrobě je navíc každý kus opravdový originál. S přehledem si poradí s teplotami v rozmezí -20 °C až +270 °C.
O značce:
Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření. Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář. Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, bude gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848.
Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje. Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku.
Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry.
Základní parametry
Objem
1.98 l
Průměr
28 cm
Výška
6 cm
Váha
1.38 kg
Vhodné na
Na koláče
Materiál a péče
Instrukce
Vhodné do mikrovlnky
Péče
Vhodné do myčky
Materiál
Keramika
Ostatní parametry
Číslo produktu
279150
Značka Emile Henry

Úroveň kvality
PremiumCo je na Bonami kvalita Premium?
Volba pro náročné a pro všechny, kteří chtějí něco výjimečného. Výrobky z odolných a výběrových materiálů. Pokud produktu dáte odpovídající péči, vydrží vám klidně celý život.
Pečlivě vybírané materiály a zpracování zaměřené na každý detail.
Unikátní a propracovaný vzhled, často od prémiových značek a osvědčených designérů.
Hodnocení a recenze
Krásná kvalitní forma
18. 4. 2022Krásná a praktická
28. 3. 2022Kvalitní forma na pečení a jako bonus za super cenu.
11. 11. 2021Krásná, kvalitní forma.
25. 6. 2019kvalitne, dostatocne hlboka
18. 6. 2019Je úžasná a není tak hrozně těžká, jak jsem čekala. Lehká tedy taky ne :)) Ale určitě vydrží leta.
6. 1. 2017