Chcete bydlet osobitě? Inspirujte se →
Až -15 % na koupelnu | Ušetřete ještě dnes →
100 Kč pro vásRegistracePřihlášeníKošíkMenu

Návštěva kuchyňského studia v Záhřebu

Navštívili jsme moderní kuchyňské studio v Záhřebu, které vzniklo jako místo, kde se snoubí láska ke gastronomii, fotografování a workshopům. Za názvem Kotluša, o kterém si povíme později, stojí Vedran a Mihaela, mladý slavonský pár, který kolem sebe už léta shromažďuje milovníky dobré fotografie a ještě lepšího jídla. Jsme rádi, že se výrobky z Bonami staly součástí Kotluše. Ale teď to nejdůležitější, kdo a co je Kotluša?

Synonymum pro zvláštní příležitosti

Samotný název Kotluša pochází ze slovanského výrazu pro velký kotel, nádobu, ve které se připravuje jídlo, například zavařeniny nebo třeba cvarak. Kotluša je synonymem pro zvláštní příležitosti, kdy se připravuje něco velkého a důležitého, a kolem ní nikdy nechybí smích, společnost, sklenka dobrého vína a konverzace. Tak je tomu i v této záhřebské Kotluši, kde Mihaela a Vedran spojili tradici s moderností a vytvořili prostor pro vaření těch nejlepších příběhů. Oba jsou součástí gastronomické scény už dlouho, Vedran vytváří recepty, vaří a natáčí a publikuje na svém blogu Začineno s ljubavlju a instagramovém profilu
Kotluša se vydala na cestu v lednu 2023 a my jsme hrdí na to, že můžeme být malou součástí jejího příběhu. Určitě je sledujte, protože ty nejlepší příběhy se teprve začínají vařit.