Sýr feta, olivový olej, med a vodu vložte do mísy mixéru a rozmixujte do krémové konzistence.
Broskve nakrájejte na 6-8 plátků, jahody můžete nechat vcelku nebo je rozkrojit na polovinu, pokud jsou velké.
Plátky chleba a broskve opečte na grilu.
Jahody a cherry rajčátka vložte do raclette pánvičky a grilujte na středním/vysokém plameni, přičemž po prvních 5 minutách zkontrolujte, zda jsou hotová. Poté je vyjměte z pánvičky.
Plátky chleba potřete krémovým sýrem feta, na který položte ovoce a plátky grilované broskve.
Na bruschettu položte i několik lístků bazalky a podle chuti přidejte med.
Houby omyjte a očistěte. Z hub oloupejte stopky.
Cherry rajčátka a kuličky mozzarelly rozkrojte na poloviny.
Do každé z nich vložte kuličky mozzarelly a cherry rajčátek (po 3-4 kusech).
Houby položte na gril a opečte. Pro získání křupavé kůrky doporučujeme v opékat 3-5 minut na středním ohni.
Po uvaření položte houby na lůžko z rukoly, pokapejte je balzamikovým octem a přidejte několik lístků čerstvé bazalky.
Podávejte s bílým nebo růžovým vínem.