Už jste viděli spoustu různých pomocníků na přípravu čaje, ale doteď vás jistě nenapadlo, že byste ji mohli servírovat i z karafy. Eva Solo totiž myslí jinak a převádí své znalosti kvalitního zpracování do oblastí, kde byste je nečekali. Jak to celé funguje?
Na karafu nasadíte neoprenový obal, díky kterému vydrží čaj déle horký. Pak nasypte dovnitř čajové lístky a zalijte horkou vodou. Poté na karafu nasaďte filtrační trychtýřek, který při přelévání zachytí kávovou sedlinu. Dejte čaji pár minut, aby se plně rozvinula jeho chuť a aroma a pak můžete servírovat. Poté zatlačením pístu můžete ukončit proces louhování. Díky vyklápěcímu víčku zase při přelévání do hrnků nepadne jediná kapka vedle, takže se nemusíte bát případných čajových faux-pas. Teď už zbývá jen kousek dezertu a vychutnání si vaší pauzy.